Je moet zoveel mogelijk knippen van de Lavas plant, loopt t/m september steeds weer uit.
Je kunt lavas heel goed invriezen en wat ik ook altijd doe is lavasjus maken, heel veel lavas,wat tijm, rozemarijn, chilepepertje, bol knoflook, selderij-peterseliestelen en zoveel water als nodig is en 1½ uur laten trekken, zeven, inkoken en invriezen in ijsblokjeszakjes.
Je maakt zo je eigen bouillonblokjes zonder zout en troep, lekker om jus te verdunnen, in stoofschotels, bouiilon etc.
Recept: Tonny Leeflang
Help de mensen op weg en vernoem de maten en gewichten dan geef je de tips niet zoals jij dat doet Mijnheer Leeflang wat een kolder volgens mij ken jij er helemaal niets van.
“heel veel lavas,wat tijm, rozemarijn, chilipepertje, bol knoflook, selderij-peterseliestelen en zoveel water als nodig is en 1½ uur laten trekken, zeven, inkoken en invriezen in ijsblokjes zakjes”.