Asadillo, ook wel zaragallada genoemd, bestaat uit tomaat en geroosterde rode paprika, in reepjes gesneden, gemengd met tonijn en olie (geen azijn) en gegarneerd met hardgekookte eieren.
Recept voor: Asadillo
Omschrijving: Spaanse paprika salade
Ingredienten
- 3 tomaten, gepeld in plakjes
- 6 paprika’s, groen en rood
- 3 teentjes knoflook, gesnipperd
- 1 theelepel majoraan
- 1 eetlepel azijn
- olijfolie
Bereidingswijze
- Rooster de paprika’s in de oven op 220 graden totdat het vel zwart wordt; pel ze en snijd ze in reepjes.
- Leg de paprika’s in een ingevette ovenschaal en verdeel de tomaten en knoflook erover.
- Mix 2 eetlepels olijfolie met de azijn, de majoraan en peper en zout naar smaak en druppel dit over de groentes.
- Bak de schotel een half uur op 180 graden.
- Eten met brood.
Preparation time: 10 minute(s)
Cooking time: 30 minute(s)
Number of servings (yield): 8
Beoordeling
Leave a Reply