Bouillon blokjes zelf maken

Je moet zoveel mogelijk knippen van de Lavas plant, loopt t/m september steeds weer uit.
Je kunt lavas heel goed invriezen en wat ik ook altijd doe is lavasjus maken, heel veel lavas,wat tijm, rozemarijn, chilepepertje, bol knoflook, selderij-peterseliestelen en zoveel water als nodig is en 1½ uur laten trekken, zeven, inkoken en invriezen in ijsblokjeszakjes.
Je maakt zo je eigen bouillonblokjes zonder zout en troep, lekker om jus te verdunnen, in stoofschotels, bouiilon etc.
Recept: Tonny Leeflang

1 comment to Bouillon blokjes zelf maken

  • Theo Savelkouls

    Help de mensen op weg en vernoem de maten en gewichten dan geef je de tips niet zoals jij dat doet Mijnheer Leeflang wat een kolder volgens mij ken jij er helemaal niets van.
    “heel veel lavas,wat tijm, rozemarijn, chilipepertje, bol knoflook, selderij-peterseliestelen en zoveel water als nodig is en 1½ uur laten trekken, zeven, inkoken en invriezen in ijsblokjes zakjes”.

Leave a Reply to Theo Savelkouls Cancel reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.